Search
  • Cream experiente de voluntariat corporatist.
  • Powered by Pro Vobis
Search Menu

Give & Gain Day 2013 la Bucuresti

“Suntem la o activitate de voluntariat, la invitaţia Pro Vobis, împreună cu colegii mei care lucrează la o corporatie în Bucuresti şi suntem la SOS Satelor Copiilor Bucureşti. Invitaţia a fost următoarea: într-o zi frumoasă de primavară, să venim să ajutăm copiii să planteze flori, să-şi vopsească căsuţele, să le facem un mediu mai frumos în jurul lor. În fiecare zi la birou mi-ar plăcea să fie aşa de creativ ca aici, dar lucrez într-un domeniu tehnic, operaţional, practic administrez sediul companiei alături de care am venit astăzi. “ (angajat companie multinaţională din domeniul farmaceutic, Bucureşti) 

“Am venit la o acţiune de voluntariat pentru nişte copii care locuiesc aici, în acest sat minunat, şi am încercat să le decorăm o casuţă de primăvară. E prima mea experienţă de acest gen şi m-a bucurat foarte mult.” (angajat companie multinationala din domeniul farmaceutic) 

“Mă simt foarte bine, am mai ieşit din cotidianul vânzărilor de zi cu zi. Şi având în vedere că este o zi foarte frumoasă, cu niste copii frumoşi şi inteligenţi aici, ne-am gândit să-i ajutăm să aibă o dimineaţă mai frumoasă când ies pe prispă.” (angajat companie multinaţională din domeniul farmaceutic)

Leave a Comment

Required fields are marked *.