Search
  • Cream experiente de voluntariat corporatist.
  • Powered by Pro Vobis
Search Menu

Jurnalul echipei Yardi

Ce spun angajatii Yardi despre experienta de voluntariat din luna mai 2015 la Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie, Cluj-Napoca, unde au asistat copiii inscrisi la centrul EveryChild in efecturarea temelor de casa sau i-au insotit la un eveniment tip Treasure Hunt in parc.

Orele petrecute la centru au fost mai productive decat ma asteptam. Mi-a placut foarte mult sa interactionez cu copiii si sa simt ca am contribuit macar putin la activitatea lor. M-am bucurat foarte mult sa fiu primita cu zambetul pe buze, iar copiii sunt minunati. Da, acum as vrea sa continui sa fac voluntariat. Le-as spune si altora ca nu exista o experienta asemanatoare si ca zambetul copiiilor la sfarsitul zilei sau al orelor petrecute cu ei, e cel mai frumos moment. Le multumesc organizatorilor pentru oportunitate si sper sa aiba vointa si resurse pentru a-si continua activitatea! (Andreea)
“A fost o zi foarte placuta, activitatea a fost relaxanta si copiii foarte prietenosi. Mi-am dat seama ca nu te costa nimic sa faci un copil sa zambeasca. Recomand si altora sa nu ezite si sa se inscrie la cat mai multe activitati de acest gen. Despre organizatori – sunteti extraordinari, sa ramaneti mereu la fel de motivati!” (Anamaria)
“Copiii sunt inteligenti si m-au uimit prin entuziasmul lor. Imi place sa vad ca voluntariatul poate sa fie si altceva decat o campanie de strangere de fonduri. Te incarca cu energie la fel de mult ca o carte buna si te scoate si din casa!” (Edwina)
“Zilele petrecute la centru, pentru mine au fost pline de energie, voie buna si implicare si asta pentru ca activitatile desfasurate  aici  au fost foarte creative, active si placute in acelasi timp. Mi s-a confirmat din nou faptul ca e extraordinar sa poti sa te pui in slujba celor care au nevoie de ajutorul tau;  intotdeauna am avut o parere foarte buna despre voluntariat. I-as indruma si pe ceilalti sa incerce sa faca voluntariat macar o data, astfel isi vor dori sa continue, odata cu constientizarea bucuriei adusa oamenilor  pentru care au facut voluntariat.” (Alina)
“Activitatea in sine mi-a placut foarte mult, mi-au placut copiii si cred ca daca as avea timp, acesta este genul de activitate in care m-as implica mai activ. Inainte nu vedeam neaparat partea aceasta, dar mi-am dat seama ca eforturile de organizare si coordonare sunt foarte mari, nu e de ajuns doar sa ai o sala si sa apari acolo. Daca si alti colegi vor sa se implice le spun ca merita, pentru ca este un domeniu unde chiar simti ca ajuti si ca poti schimba ceva.” (Andra)
“Credeam ca activitatea de voluntariat vine de multe ori insotita de un sentiment de neputinta, ca nu poti sa ajuti beneficiarii decat pana la un anumit punct. Dimpotriva, activitatea de la centru mi-a aratat ce mult poate sa conteze putin ajutor. Mi-a placut in mod deosebit interactiunea cu fata pe care am ajutat-o la teme, dar si reactia celorlalti copii, care erau deosebit de curiosi si prietenosi. Organizatorilor le multumesc mult pentru oportunitatea asta; cunosc foarte multi angajati care s-ar implica cu drag, dar nu stiu de unde sa inceapa.” (Georgiana)
“Aveam si inainte o impresie buna despre voluntariat; acum mi s-a intarit convingerea. Mi s-a parut fascinant modul in care se pot organiza activitati atat de frumoase, am fost impresionata de felul in care copiii sunt formati in centru; pur si simplu o placere sa lucrezi cu ei. Sentimentul de implinire pe care l-am simtit la final a fost foarte intens. As incuraja orice angajat sa se implice in astfel de activitati; nu doar iti dau o stare de bine, ci si o implinire sufleteasca. Simti ca ziua sau orele petrecute in actiuni de voluntariat conteaza nu doar pentru cei din organizatiile in care ai facut voluntariat, ci si pentru tine ca persoana. Tineti-o tot asa!” (Adriana)
“A fost draguta intalnirea cu copiii. Sunt respectuosi si dornici de a cunoaste persoane noi. Insa timpul a fost destul de scurt pentru a ajuta sesizabil. Consider ca este util sa fim voluntari atat pentru ceilalti, cat si pentru noi. Este frumos sa poti sa ajuti pe altii, mai ales copii.” (Cristina)
“A fost o zi frumoasa. Mi-a placut ca interactiunea cu copiii a fost una maxima. Acestia au fost foarte draguti, deschisi si cooperanti. Acum mi se pare mult mai simplu sa faci voluntariat. Totul e sa-ti doresti.” (Dana)

Leave a Comment

Required fields are marked *.