Search
  • Cream experiente de voluntariat corporatist.
  • Powered by Pro Vobis
Search Menu

Jurnalul echipei Recognos

Mi-a placut mult ziua de si m-am bucurat foarte mult sa pot lua parte la o asemenea activitate. Am fost incantata pentru ca am putut sa ajut copiii de la centrele FRCCF, care s-au bucurat de mancarea pregatita de noi. Eu am mai facut voluntariat si in trecut si, prin urmare, mi s-a parut normal sa dam o mana de ajutor celor care nu au posibilitati materiale in aceeasi masura ca noi. As recomanda tuturor angajatilor si nu numai sa participe la orice fel de activitati de voluntariat, pentru ca numai asa putem face o schimbare in bine in viata unor oameni care nu au avut parte de acelasi noroc in viata ca si noi. (Cristina)
A fost o zi memorabila. Cu siguranta nu o voi uita niciodata! Emotia de a face ceva bun pentru oameni este extraordinara. Impreuna putem face activitati frumoase si folositoare in comunitatea in care traim. Ce as transmite altor colegi? Merita incercat macar o data in viata sa se implice intr-o activitate de voluntariat organizata de specialisti. Sugestie: Sa mai facem si alte activitati! (Catalina)
Ziua a fost foarte frumoasa. Ma bucur ca am putut sa ajut. As dori pe viitor sa mai particip la astfel de activitati. Le recomand cu drag tuturor colegilor. A fost o experienta placuta. (Diana)
A fost o zi placuta. Mi-a placut modul in care a decurs munca in echipa si rezultatul final. Trebuie sa ma implic mai des 🙂 (Marius)
Ziua a fost o experienta emotionata, pe care astept cu mare nerabdare sa o repet. Pot sa spun ca mi-a placut activitatea per ansamblu: bucataritul, atmosfera, dar cel mai mult mi-a placut intalnirea cu beneficiarii programului- micii prichindei. As putea spune ca in momentul de fata de abia astept sa ma implic intr-o viitoare activitate. Vazand modul in care chiar si cea mai mica contributie poate aduce un zambet pe chipul unei persoane ma face sa imi doresc si mai mult sa ma implic. Colegilor le-as sugera sa incerce cu inima deschisa pentru ca tot ceea ce vor “da de la ei” li se va intoarce intr-o maniera insutita. (Iulia)
A fost o zi foarte frumoasa, mi-a placut faptul ca toata lumea a fost organizata, entuziasmata, chiar daca trebuia sa prestam o munca nu am simtit asta, toata lumea se gandea la scopul final – sa fie copiii fericiti si multumiti. Este o experienta ce trebuie incercata macar o data, ne aduce satisfactie mai mare decat ne-am fi imaginat. (Gabriela)
A fost o experienta foarte placuta. Sunt bucuroasa ca am putut sa fiu utila si sa fac ceva pentru alte persoane. As vrea sa mai particip la astfel de activitati pentru ca imi aduc o satisfactie foarte mare. Colegilor le recomand sa incerce deoarece merita, atat pentru beneficiar cat si pe plan personal. (Cornelia)
Mi-a placut cauza si modul de implementare! (Liviu)
Imi place sa gatesc, dar faptul ca a fost si util pentru altii m-a facut sa ma simt super! Cred ca implicarea in astfel de activitati este benefica pentru ambele parti. (Valeriu)
Ziua a fost deosebita de celelalte si placuta, avand in vedere scopul. E foarte usor sa faci lucruri bune. Colegilor le recomand sa incerce, o sa se simta mai bine. (Gabriela)
A fost super sa fiu de folos si sa aduc putina bucurie pentru oameni. Te simti bine cand ajuti! Ce le tramsit colegilor: Sa incerce si ei! Organizatorilor: Sunteti extraordinari! (Teodora)

Leave a Comment

Required fields are marked *.