Search
  • Cream experiente de voluntariat corporatist.
  • Powered by Pro Vobis
Search Menu

Maria Duduman – Raiffeisen Bank

“Nu o dată mi s-a întâmplat să-mi doresc să trăiesc într-o altă lume – mai caldă, mai civilizată, mai umană. Atunci însă realizez că lumea nu există în absurd, lumea este compusă din oameni. Şi eu pot fi acea persoană care să dea fericire celorlalţi, nu tristeţe. Şi aleg să fac asta. Dar dincolo de orice raţiune, sentimentul pe care îl ai când simţi că cineva de lângă tine este mai încrezător, liniştit, fericit când şi tu ai contribuit la asta, este absolut fantastic, senzaţional, extraordinar.”

Maria a participat la majoritatea acţiunilor de voluntariat organizate în 2012 de Raiffeisen Bank în colaborare cu organizaţiile partenere, cumulând 50 de ore de voluntariat. A făcut parte din echipa de voluntari care au susţinut activităţi de educaţie financiar-bancară elevilor de liceu în cadrul proiectului ABCdar Bancar, organizat în colaborare cu Junior Achievement România. Prin implicarea Mariei, aproximativ 25 elevi din Liceul Economic Costin C. Kiriţescu din Bucureşti au avut ocazia să-şi îmbogăţească cunoştinţele, ea oferindu-le sfaturi practice pe teme financiare. În cadrul colaborării cu United Way, Maria a contribuit la selecţia proiectelor şi a participat la licitaţia de prăjituri. În acelaşi timp, ea participă în programul de mentorat iniţiat de United Way, fiind un real sprijin pentru unul dintre adolescenţii defavorizaţi din proiect, prin implicarea în dezvoltarea lui personală şi profesională. În 2012, Maria a contrbuit la procesul de evaluare şi selecţie a proiectelor comunitare înscrise în concursul de granturi Raiffeisen Comunităţi, evaluând cele peste 300 de proiecte depuse spre finanţare. În plus, a alergat în cadrul Maratonului Internaţional Bucureşti, organizat de Raiffeisen Bank, precum şi la Crosul Pădurii organizat de ViitorPlus.

„An de an, Maria a arătat o mare receptivitate şi disponibilitate pentru proiectele comunitare derulate de Raiffeisen Bank. Ea dovedeşte în mod constant dedicare şi implicare în activităţi civice şi sociale, pentru diverse cauze pe care le-am susţinut, fiind astfel nu doar un angajat, dar mai ales un membru al comunităţii de care compania este foarte mândră!” (Corina Vasile, Director Comunicare şi Relaţii Publice, Raiffeisen Bank)

Poveste extrasă din Portret de Voluntar, editia 2012

Leave a Comment

Required fields are marked *.