Search
  • Cream experiente de voluntariat corporatist.
  • Powered by Pro Vobis
Search Menu

Raul Nan & Mihai Vlasin

Pe 18 aprilie 2013, Selgros Cluj a mobilizat 40 de angajaţi proprii şi 30 de elevi ai Liceului Tehnologic “Ştefan Pascu” Apahida, în cadrul unei acţiuni de igienizare a Căii Someşeni, din Cluj-Napoca. Voluntarii au curăţat o porţiune de 3 km şi au adunat 3 remorci cu peste 100 de saci de deseuri şi crengi. Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat a sprijinit organizarea echipelor de voluntari (mulţumim Ghiţa Todică!) şi a realizat o serie de mini-interviuri cu voluntarii şi o filmare la faţa locului. 

“Împreună am reuşit să facem un pic de curat în oraşul asta (Cluj-Napoca), care este un oraş foarte frumos, minunat, dar care ar trebui şi curăţat. Au participat un număr de aproximativ 40 de angajaţi, din toate departamentele, începând de la directorul de magazin, administraţie şi chiar până la lucrători comerciali. Selgros se implică în genul acesta de acţiuni pentru ca e o tradiţie în cadrul companiei noastre. Încercăm să dăm un exemplu, încercăm să ajutăm comunitatea. Vrem să trăim într-un oraş curat, ne-am săturat de mizerie şi vrem sa fim activi în acest oraş.” (Raul Nan, Director Selgros Cluj)

“Mi-a plăcut să particip la acţiuni de voluntariat, o fac în fiecare an şi invit pe toată lumea. Din ce în ce mai mulţi colegi sunt doritori să participe la genul ăsta de acţiuni şi o fac cu entuziasm. Eu consider că suntem o echipă şi în magazin, lucru pe care cred ca l-am demonstrat şi aici. “ (Mihai Vlasin, angajat Selgros Cluj)

Leave a Comment

Required fields are marked *.