Search
  • Cream experiente de voluntariat corporatist.
  • Powered by Pro Vobis
Search Menu

Planificam noi activitati de voluntariat cu angajatii Gameloft

Luni, 26 ianuarie 2015, proiectul Angajat caut voluntariat a facut un pas inainte prin facilitarea intalnirii dintre angajatii companiei Gameloft (biroul Cluj) si reprezentantii FRCCF – Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie, din Cluj-Napoca, cu scopul de a gasi activitatile potrivite in care acestia sa se implice ca voluntari in beneficiul copiilor.

Douazeci de angajati ai Gameloft Cluj si-au manifestat interesul fata de activitatile de voluntariat propuse de Pro Vobis si au participat la intalnirea de cunoastere cu reprezentantii FRCCF – Alexandra Moldovan (coordonatoarea centrului comunitar EveryChild) si Adela Lazar (Fundraising Specialist) -, care au prezentat atat istoricul fundatiei si campaniile recente, cat si beneficiarii centrelor comunitare si tipurile de asistenta oferita copiilor de specialistii fundatiei. Intalnirea a fost facilitata de Daniela Temelie, Pro Vobis, care a prezentat obiectivele si abordarea practica a proiectului Angajat caut voluntariat si cadrul mai larg al campaniei de promovare a voluntariatului sprijinit de angajator derulate de Pro Vobis.

In urma sondarii oportunitatilor de voluntariat oferite de FRCCF si a intereselor exprimate de viitorii voluntari, Pro Vobis va stabili impreuna cu acestia tipurile concrete de activitati in care se vor implica voluntarii si intervalul de timp cel mai potrivit pentru toate partile implicate in activitatea care va avea loc in luna februarie.

Proiectul Angajat caut Voluntariat este finantat prin Granturile SEE 2009-2014 in cadrul Fondului ONG (www.fondong.fdsc.ro) in Romania si este derulat in perioada mai 2014 – mai 2015. Proiectul isi propune construirea unui model viabil si multiplicabil de implicare a angajatilor in activitati de voluntariat in comunitate, promovarea voluntariatului in randul companiilor si capacitarea ONG-urilor sa lucreze cu voluntari provenind din randul angajatilor unor companii. In cadrul proiectului s-au creat pana in prezent parteneriate intre 3 companii si 5 ONG-uri din Cluj-Napoca si respectiv 2 companii si 5 ONG-uri din Bucuresti, in urma carora s-au derulat sau urmeaza sa fie derulate activitati de voluntariat cu angajatii companiilor, cu facilitarea Pro Vobis.

Leave a Comment

Required fields are marked *.