Search
  • Cream experiente de voluntariat corporatist.
  • Powered by Pro Vobis
Search Menu

Jurnalul echipei Gameloft (Potecatorii)

Ce spun membrii echipei Gameloft care au participat la actiunea de voluntariat din noiembrie 2014 alaturi de Asociatia Ecouri Verzi?

 

Momentul meu preferat a fost insemnarea de la sfarsitul potecii, care a insemnat nu numai realizarea unei munci bine facute, dar si satisfactia ca am ajuns intr-un loc absolut superb! Am avut o echipa foarte muncitoare si vesela si am comunicat foarte bine intre noi. Am observant foarte mult entuziasm si din partea organizatorilor si din partea voluntarilor, si a fost o munca din placere, fara tensiune. Incercati! Va asigur ca nu veti avea nimic de pierdut, poate doar plictiseala, fiindca va veti distra! (Alexandra)
S-a lucrat foarte bine, am interactionat foarte OK cu toti colegii. Ce as schimba, daca ar fi sa repet experienta? Traseul, as vrea sa merg pe cat mai multe! Ce le recomand celor care nu au incercat inca voluntariatul? Sa faca si ei deoarece satisfactiile sunt pe masura. (Stefan)
Cel mai mult mi-a placut drumul inapoi spre masina, cand vedeam ceea ce pictasem noi inainte…the feeling was priceless. Am fost cu totii prietenosi, sociabili si ne-am ajutat reciproc, deci per ansamblu a fost o interactiune foarte buna. Intotdeauna am avut un sentiment de respect si apreciere fata de actiunile de voluntariat, insa dupa aceasta iesire parca simt nevoia sa ma implic mai mult. Ce le-as recomanda celor care nu au facut inca voluntariat? Ca iti ofera un sentiment de satisfactie si multumire, este o activitate social-distractiva si consider ca ar trebui sa se implice si ei macar o data, pe principiul “I’ll try anything once”. (Simona)
Momentul preferat a fost cand am vopsit/ marcat ultimul copac. Cred ca am lucrat eficient in echipa, m-am imprietenit cu colegii cu care am lucrat. Ce le-as recomanda altora?  Sa-si faca timp sa faca voluntariat, au multe de castigat. (Florina) 

Leave a Comment

Required fields are marked *.