Search
  • Cream experiente de voluntariat corporatist.
  • Powered by Pro Vobis
Search Menu

Gameloft Cluj: “Angajatii au fost incantati”

„Am avut placerea de a colabora cu Pro Vobis atat in 2014 cat si la inceputul anului 2015. Am fost foarte multumiti de ambele colaborari, atat pe partea de comunicare cat si din punct de vedere al rezultatelor.

Cele doua activitati organizate de centru, la care angajatii Gameloft au participat cu drag, au fost create in colaborare cu Asociatia Ecouri Verzi, respectiv FRCCF. Proiectul «Angajat, caut voluntariat» ne-a oferit oportunitatea de a le oferi angajatilor accesul la activitati de voluntariat deosebite, cu rezultate vizibile.

Programul a fost structurat bazandu-se pe rezultatele unui chestionar legat de preferintele angajatilor, permitandu-le acestora sa se implice ca voluntari in activitatile pe care si le doreau. Fie ca a fost vorba de marcarea unei poteci sau de activitati ludice si educative la centru de copii EveryChild, angajatii nostri au fost foarte incantati de faptul ca li s-a oferit posibilitatea de a se implica in astfel de activitati, crescandu-le totodata dorinta de implicare in varii proiecte bazate pe voluntariat.

Recomand cu mare drag o colaborare cu centrul Pro Vobis tuturor companiilor care isi doresc aduca o contributie pozitiva in societate. Indiferent de forma pe care aceasta ar putea sa o ia, sunt convinsa ca impreuna cu reprezentantii Pro Vobis, fiecare companie poate gasi cea mai buna metoda de a actiona, potrivita atat cu valorile proprii cat si cu doleantele angajatilor .”

Anca Balas
Communication & HR Officer
Gameloft Cluj

Leave a Comment

Required fields are marked *.