Search
  • Cream experiente de voluntariat corporatist.
  • Powered by Pro Vobis
Search Menu

Cluj-Napoca: Seminar la final de proiect ACV

In data de 20 mai 2015 am avut bucuria de a gazdui, la ClujHUB, evenimentul care a marcat finalul activitatilor proiectului “Angajat caut voluntariat” la Cluj-Napoca – seminarul de informare cu privire la modelul WIN WIN de implicare a angajatilor in actiuni de voluntariat, dezvoltat de Pro Vobis.

A fost o oportunitate de a ne reuni cu peste 25 de reprezentanti ai partenerilor nostri din randul ONG-urilor si ai companiilor clujene. Acestia au primit materiale informative ce cuprind modele de implicare a angajatilor in activitati de voluntariat, recomandari si pasi pentru dezvoltarea unei activitati de voluntariat sprijinit de angajator.

In cadrul evenimentului am povestit despre rezultatele obtinute, am explorat posibilitatile viitoare de colaborare intre cei prezenti, am oferit diplome celor implicati direct in proiect si le-am multumit pentru deschiderea fata de activitatile de voluntariat sustinute de angajator. Totodata, componenta cea mai importanta dintre cele doua sectoare e comunicarea, iar din acest motiv am alocat un moment special sectiunii de networking intre cei prezenti.

Folosim aceasta oportunitate pentru a le multumi tuturor pentru participare si ne bucuram ca acest proiect a generat povesti de implicare, emotii, amintiri frumoase si parteneriate care cu siguranta vor trece dincolo de granitele proiectului.

Pro Vobis, prin serviciul Win Win, va continua si pe viitor sa asiste, in calitate de broker, companiile interesate sa isi implice angajatii in actiuni de voluntariat si pe diversi parteneri comunitari care au nevoie de ajutorul echipelor de voluntari. Pentru mai multe detalii accesati www.win-win.ro sau trimiteti un e-mail la adresa olivia [a rond] provobis.ro.

Leave a Comment

Required fields are marked *.